The Big Picture

Udgivet den 16. mar. 2014

Catalyst blev anbefalet af en HSBC kollega, som allerede havde oplevet ‘The Big Picture’ og havde fundet det at være grundigt givende og en stor teambuilding event.

Krav og målsætninger

Koncernen Graduate Development Programme handler om at udvikle fremtidens ledere, som legemliggøre HSBC kerneværdier, og har bredden af erfaringer, færdigheder og evner til at levere vækst i virksomheden, som erdet centrale for HSBC forretningsstrategi.

Hvem var dette event for og hvorfor?

For de delegerede på koncernens udviklingsprogram, som var på et fire ugers udviklingsprogram for ledere. Deltagerne på dette intensive program har mulighed for at udvikle et netværk af kontakter på tværs HSBCs kundegrupper og geografi tidligt i deres ledelsesmæssige karriere.

The Big Picture gruppens evne til:-

  • Førende præstationer
  • Arbejde med andre
  • Engagement og personlig udvikling

Hvordan forløb arrangementet?

Fremragende det opfyldt alle vores behov og blev bedømt højt af de delegerede. Dette var en meget tilfredsstillende afvikling med en gennemprøvet formel.

Nåede det sine mål?

Alle mål blev opfyldt, og da og ved den sidste dag i programmet, var det muligt for kandidater at bruge denne event, til at lægge alle deres læringer fra de foregående 4 uger til fremtidig brug.

Afkast af investeringer og resultatet

  • Forsynede de delegerede med en klar forståelse af deres styrker / udviklingsområder
  • Øgede effektiviteten i opbygningen af positive relationer mellem holdene / kolegaer / overordnede.
  • Øgede deres personlige effektivit i førende holdpræstation.

Big Picture event er en meget interaktiv og underholdende teambuilding aktivitet, der gav kandidaterne mulighed for at gennemgå deres vigtigste styrker og udviklingsområder, som var blevet identificeret, og til at overveje, hvordan man tager disse fremad, når tilbage i erhvervslivet.

Vi var meget glade for samarbejdet med Catalyst og ser meget frem til vores næste arrangement.

Klik for The Big Picture

Alle casestudier