Stående bifald

Udgivet den 12. nov. 2013

Man tager 50 Deloitte frivillige, med et mtto der siger 'jeg kan gøre det"holdning og en sensationel event, Deloitte åbnede deres Senior Partner konference til et stående bifald.

Baggrund

med deres egne ord, Deloitte er "brandet hvorunder titusinder af dedikerede fagfolk i selvstændige virksomheder i hele verden samarbejder om at levere revision, rådgivning, finansiel rådgivning, risikostyring, og skattetjenester til udvalgte kunder”. En af de "helt store" professionelle servicevirksomheder, Deloitte rekrutterer nogle af verdens mest eftertragtede talenter og fortsætter med at vokse fra succes til succes.

egi: live communication specialiserede i at give skræddersyede strategiske events for ledere af globale virksomheder. Med 20 års erfaring, hjælper de ambitiøse, multinationale virksomheder til at opnå exceptionel og bæredygtig vækst ved at skabe et miljø, hvor de kan dele viden og forhåbninger.

Valg af Catalyst og Orchestrate!

egi:live, i samarbejde med Deloitte, var Catalyst på udkig efter en live-optræden til at åbne Deloitte Senior Partner Conference. Det nødvendige arrangement skulle afspejle Deloittes nøgleværdier og fremhæve deres "kan gøre" holdning.

En unik og skræddersyet, overraskende version af Orchestrate! var den perfekte løsning.

På dagen

Natten før Senior Partners konference skulle starte, halvtreds Deloitte frivillige ankom til deres hotel på en overraskelse briefing. Uden at vide hvad der skal ske, samledes de i baren, ved døren ved siden af vented en gruppe af professionelle musikere og halvtreds orkestrale instrumenter på dem.

Dørene blev svunget tilbage og dirigenten forklarede, at de frivillige ville åbne Senior Partners konference næste dag med en symfonisk udførelsen af deres helt egen!

Ved hjælp af vores gennemprøvede orkestrere! Skulle de frivillige arbejde hårdt i de næste to timer for at opnå et poleret slutresultat. Under deres forvandling fra spirende protegeer til et virkeligt symfoniorkester, egi:live var til dels til at fange de frivilliges følelser på film og optage korte, vox pops interviews.

Næste morgen, følger en generalprøve, scenen var sat. Når Senior Partners delegerede havde fået sig sat , så de en åbning video skitserede den udfordring, vi havde sat. Orkestret blev derefter budt velkommen på scenen og stilhed faldt som dirigenten bankede hans taktstok. Foran 700 mennesker – og deres chefer! – de frivillige gav en problemfri præstation og blev færdig til en stående ovation.

Investeringsafkast

  • Orchestrate! Demonstrerede succesfulde resultater og "gøre" attitude til Deloittes mennesker.
  • Det fejrede succes og bidraget til at skabe et program, der var engagerende og frisk.
Tak for et strålende show – Jeg er sikker på at du anerkender, hvor glade Deloitte var – Jeg har helt sikkert aldrig set en stående bifald fra publikum før!Deloitte og egi:live

Alle casestudier