Team bonding through the power of music

Udgivet den 11. mar. 2017 af Alexandra Pett

Orkestrere! Catalyst Global Team Building Event, omdanner enkeltpersoner til et fuldt orkester på kun 90 minutter, blev for nylig leveret for første gang nogensinde på den vestlige halvkugle af Eventology, Catalyst Canada.

Eventology, i partnerskab med Tom Lee Music, er glade for at annoncere den seneste vellykkede levering af deres Orchestrate! event – det var første gang at denne banebrydende teambuilding nogensinde blev afholdt i Amerika.

Ledet af Maestra Edette Gagné og hendes team af professionelle musikere, på bare 90 minutter forvandlede 350 personer uden tidligere musikalsk træning sig til et fuldt orkester.

Ved arrangementet i Whistler, British Columbia, blev den store gruppe opdelt i mindre grupper af instrumenter, herunder violiner, klarinetter, violer, celloer, perkussion, violer og tromboner. Hver gruppe blev ledet af professionelle musikere, for at spille en af de mest berømte og følelsesmæssigt fængslende stykke orkestermusik.

Deltagerne var ikke kun udsat for at lære et nyt instrument på meget kort tid, men var også forpligtet til at lytte til hinanden, til at se deres instruktør og trænere, og tilpasse deres præstationer, så hele gruppen kunne arbejde sammen – alt sammen mens de havde en behagelig oplevelse,” sagde Ellery Ferguson, uddannelsesdirektør for Tom Lee Music.

Efter afslutningen af deres 45 minutters sessioner, blev grupperne bragt sammen i den store sal for at spille det, de netop havde lært, som et orkester under ledelse af Maestra.

“ I næsten 20 års teambygning har jeg aldrig set sådan en følelsesmæssig reaktion på en event. At få alle til at spille, hvad de havde lært hinanden, bragte glædestårer, og bragte smil fra øre til øre. Det var så fantastisk at se 350 mennesker, der arbejder sammen i et perfekt samarbejde, efter at have brugt så kort tid på at lære en helt ny færdighed,” sagde Alexandra Pett, Eventology’s direktør.
Den endelige præstation var intet mindre end spektakulær og et minde, der får mig til at smile i årevis; Ingen ville stoppe igen, men fortsætte med at spille og nyde den musik, de lavede sammen,” tilføjede Ferguson.
“Jeg tror, at det mere end noget andet viser, at det ikke kun er glæden og kraften i den musik, der bringer folk sammen, men også hvor meget en gruppe individer kan opnå, når de arbejder sammen mod et fælles mål.”

Eventology, med hovedkontor i Squamish, BC, har en eksklusiv licens til at sælge og levere Catalyst Global Team Building produkter i Canada.Eventology, Catalyst Canada

Alle casestudier