Flat Out Formel 1 med Team Up Events

Udgivet den 28. apr. 2015

Den verdensberømte vingård Villa Maria Estate i New Zealand var det usandsynlige mødested for en Flat Out Formula 1 Grand Prix med deltagere fra Turners.

Faciliteret af Catalyst Global partnere i New Zealand, Team Up Events, holdet fra Turners sluttede sig til på søen Villa Maria Estate og blev udfordret til at opbygge sit livserfaring Formula 1 racing car laves ud af pap på under 3 timer.

ved hjælp af en specialdesignet flade skåret ud I pap, instruktioner, værktøjer og aksler, skal hvert hold arbejde sammen om at udforme en strategi, der vil gøre det muligt for dem at inddrage alle teammedlemmer til hurtigt, præcist og effektivt konstruere en F1 racerbil.

Når hvert hold med succes havde bygget den bil, gik de i gang med at dekorere deres køretøjer med branding og vælge en chauffør til deres køretøj!

Bilerne var på startlinjen, deltagere var klædt i racerdragter, det ternede flag fløj og holdene kørte deres biler langs en 120 meter løb til målstregen med jubel og hvinende af fryd!

Holdene samles og fik tid til at tænkte over, hvad der havde været en fantastisk holdindsats at omdanne en bunke af pap i en replika af en F1 bil.

Kontakt os For at finde ud af mere om at have Flat Out F1 til din næste konference, personaledag eller teambuilding events.

Alle casestudier