Google Japan gets Flat Out - Google Japan

Google Japan learn to work as a team

Udgivet den 16. jan. 2015

30 mennesker fra Google Japan mødtes i basketball i et rekreativt center for en episk teambuilding aktivitet, Flat Out Formula One.

I Tokyo, deltog deltagere fra Google Japan i teambuilding aktivitet Flat Out F1 arrangeret af Catalyst Globale partnere, Work Happiness Japan. Holdene skulle arbejde på at opbygge en F1 racerbiler på under 2 timer.

Deltagerne fra Google blev inddelt i 3 teams for at konkurrere mod hinanden i at skabe en F1 racerbil ud af pap, mærke det og derefter køre mod de andre hold til målstregen! Holdene fik udleveret Flat Out pap kits, værktøjer og anvisninger om at arbejde sammen om at udvikle en strategi og samarbejde til at opbygge en racerbil. Derefter dekorerede de deres biler med branding og var parat til den store løb!

Holdene var klar med deres F1-biler på startlinjen og da flaget fløj, pressede de deres biler op kørte!  Løbet blev vundet i sidste øjeblikke med skrigen og råben!  Holdene lykønskede hinanden, beundret hinandens biler og diskuteret hvilke strategier havde været med til at cementere sejren for det vindende hold.

Kontakt os at finde ud af, hvordan vi kan organisere en Flat Out F1 til din næste konference.

Alle casestudier