Stepping Up a Gear med Formula One Team Spirit

Udgivet den 12. mar. 2014

Formula One må være det ultimative teams arbejdserfaring. Tiden er tabt og vundet i hastigheden af løbet og i varmen af pit stoppet. Worldwide reklamebureau DDB nylig sat deres team evner på prøve med Flat Out Formula One i Macau.

Forberedelse og planlægning

Teambuildingen begyndte med at hvert hold modtager en briefing med planer for, hvordan de skal markere, mærke og skære de forskellige dele ud til deres formel 1 bil, i pap. Holdene var begejstret for at arbejde på bygningsdele såsom Cockpit, motorrum, venstre og højre panel, motorhjelmen og forreste og bageste bæreplaner.

Konstruktion - Udvikling med fælles korpsånd

Når delene var blevet bygget, vedhæftedeholdene pap-hjulene til chassis.  Styretøjsdele blev knyttet til forakslen og blev testet. Forskellige race-remedier sammen med balloner og DDB logoer blev brugt til at dekorere hver af holdenes biler. Dette skabte en følelse af tilhørsforhold, holdånd og en følelse af realisering for at sikre at holdene passende fik fyret op for de sikrer løb.

Racing - Holdene konkurrer!

Efter en parade og debriefing af holdet, kom en serie af varme råd. Ved ankomsten til Pit Stop, blev føreren udskiftet og hele holdet vendte bilen 180 grader, klar at forlade pit stop og fortsætte løbet. Det er her, gevinster i tid blev vundet eller tabt, afhængigt af tiden, effektiv teamwork og kørerens succes. Præstation i det hede løb betyder at kun to hold kom til finalen!

En glad klient

Flat Out Formula One er et unikt og innovativt teambuilding event, hvor alle er involveret og fokuseret på at vinde. Fra konstruktionen til dekorationen.” Geok Pin Tan, økonomidirektør, DDB Worldwide Ltd.

Klik for mere information om Flat Out Formula One

Alle casestudier