team building christmas ideas

Juleideer til Teambuilding

Udgivet den 28. nov. 2016 af Mark Davenport

Flat Out Sleigh Ride

Leder du efter en intelligent, innovativ, helt interaktiv teambuilding oplevelse for årets julefrokost? Flat Out Sleigh Rideer en sjov pakket festlige alternativ til virkelig at bringe det bedste frem i dit team.

Hvert hold arbejder sammen og slå en 'flat-pack "pap-kit i en perfekt konstrueret kane drevet af menneskelig rensdyr. Efter at have installeret deres helt egen Santa denne høje energi udfordring konkluderer i en head-to-head løb, hvor holdene kæmper om fordel i en afgørende kostume swap.

Teambuilding aktiviteter med en jul festlige drejning

Catalyst har mange andre kreative løsninger, der egner sig perfekt til julefrokoster og festlige tema events.   Her er et par ideer til din næste personale julefrokost event.

Essence of Excellence

Tilføj et strejf af klasse med Essence of Excellence, en unisex aktivitet, der udforsker lugtesansen og guider teams i at skabe deres egne tage hjem dufte.

Boomtime

Boost efter middagen energi med Boomtime, en medrivende, skøre 'spille sammen' begivenhed med interaktive skærm grafik, garanteret at få alle ind i rillen og smilende.

Whiskey Wisdom

Har nogle muntre drilleri og test dine teams deduktive ræsonnement med Whiskey Wisdom, en helt ny informativ isbryder, der uddanner paletten og provokerer samtale.

Contact Catalyst Teambuilding at finde ud af mere om disse og andre spændende jule aktiviteter for at forbedre personale engagement og nydelse i julen.

Mark Davenport

Head of Business Development

Responsible for identifying new partner prospects and facilitating their acquisition into the Catalyst Global network

Alle artikler

Foreslået litteratur