In the Picture - Remote

En sjov udforskning af individuel unikhed og fælles identitet

30 minutter - 1 time
Indendørs
Samarbejde
40 - Ubegrænset

Om

In the Picture for fjernteams er specielt designet til teams, der ønsker at diskutere og udforske fælles identitet. Deltagerne opfordres til at tage et antal selfies, der skal indgå et videoklip, der viser alle medlemmer i teamet. De får klare instruktioner om position og baggrundsfarve på deres fotos samt deadline for hvornår og hvor de skal uploades. Ved at følge retningslinjerne for indholdet og opstillingen af deres fotos, skal deltagerne tænke kreativt og inkorporere rekvisitter, som de har tæt på. Når alle billeder er samlet, oprettes videoen. Deltagerne deltager i premieren af videoen via et online mødeværktøj. Først vises en række billeder af individuelle ansigter i hurtigt tempo. Kameraet panorerer tilbage og viser flere ansigter, og til sidst afsløres et kraftfuldt billede skab gennem konvergens af deltagernes billeder.

Læringspointer

In the Picture for fjernteams er en sjov aktivitet med stærke læringsresultater. De fotografiske kriterier kan tilpasses til at afspejle værdier og kultur eller som en måde at lære hinanden bedre at kende. In the Picture er et fremragende startskud til diskussioner omkring betydningen af fælles identitet og hvordan man udvikler det i fjernteams. Det kan bruges som et værktøj til at opfordre deltagere til at udtrykke deres unikhed i fotografisk format og derved øge gruppens samhørighed. Det endelige visuelle resultat forstærker betydningen af gruppens fælles identitet, på trods af at hver person er et unikt individ. Deltagerne udfordres til at tænke kreativt og udtrykke deres unikhed i deres fotografier. Eftersom billederne skal tages i henhold til de medfølgende retningslinjer, sætter In the Picture også fokus på betydningen af effektiv kommunikation i fjernteams.

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud