Catalyst Denmark

Om Catalyst Team Building i Danmark

Ahakompagniet har de sidste 15 år været repræsentant for Catalyst Global i Danmark og er anerkendt for at være Danmarks førende indenfor innovativ kvalitets teambuilding og læring .

Ahakompagniet

Om Os

AHA Kompagniet blev etableret i 2009 som en reaktion på den daværende mangel på kreativitet, kvalitet og innovation i det danske teambuilding og læringsmarked. Ved brug af musikalske aktiviter kunst og film-teambuilding førte vi markedet igennem en transformation og har gennem årerne været dem de andre har kigget på når man skal se hvad der er det sidste nye.

Escape Rooms, Ipad aktiviteter, Musikalske aktiviteter, kunstnerisk teambuilding, business games er alle indsatsområder hvor vi har været de første og ledende udbydere i Danmark.

Hvorfor Catalyst Teambuilding

Med 20 års erfaring med udvikling og afholdelse af teambuilding og læring får i ikke bare sjove gennemtestede teambuilding aktiviteter men også sikkerhed for at jeres teambuilding arrangement bliver en succes og dermed undgår I de problemer og benspænd der ofte opstår når et arrangement skal afholdes.

Ud over vores egen erfaring betyder vores netværk at 50 teambuilding firmaer globalt at vi kan trække på en usammenligning mængde erfaringer og dermed sikre at jeres arrangement forløber smertefrit og garanteret succesfuldt.

Vores Portefolio

Vores produkt portefølje er består af intet mindre end 150 gennem testede teambuilding aktiviteter og lærings spil der kan tilpasses til netop jeres team og indsatsområder. Vi har dog valgt en række fokus produkter som vi præsenterer på vores hjemmeside som vi har udvalgt med henblik på at i får størt udbytte for færrest penge.

Leverings Standard

Vi har siden vores etablering haft en mantra omkring levering af vores produkter der hedder “BEDST MULIGT” snarere end godt nok. Det betyder også at i ikke har nogen bekymringer på dagen hvor vi tager styring i den tid der er afsat til at levere aktiviteten og i bare kan læne jer tilbage og afvente kollegaernes hyldest.

Vores casestudier og begejstring kan inspirere og demonstrere hvordan vores aktiviteter kan tilpasses jeres ønskede indsatsområde. Vi levere samme høje standard til såvel vores voksende række af Internationale virksomheder som til små og nye kunder.

Vores relation med jer

Vi får energi af at inspirere og påvirke ledere og medarbejderes holdninger gennem stærke lærerige og relations skabende aha oplevelser. "Vi tager organisation udvikling så seriøst vi gør det sjovt” Vi ønsker desuden at have et længerevarende forhold med vores kunder for at kende kulturen og rejsen i er på og dermed skabe mest muligt værdi for jer.

Om Catalyst i Denmark

Ahakompagniet Teambuilding