Socialt Ansvar for ægte indflydelse

Som en del af Catalyst-netværket og dets langtidspartnerskab med det globale giverinitiativ giver Buy1GIVE1 Catalyst Danmark mulighed for at gøre en reel forskel for mennesker og samfund i nød. For hver deltager i et Catalyst Danmark teambuilding-program påvirker vi non-profit organisation, B1G1.

FN’s Verdensmål

Dagsordenen for bæredygtig udvikling i 2030, der blev vedtaget af alle FN's medlemsstater i 2015, giver en fælles plan for fred og velstand for mennesker og planeten, nu og i fremtiden.

I hjertet ligger de 17 mål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals - SDG), som er en presserende opfordring til handling fra alle lande – ilande og ulande - i et globalt partnerskab. De anerkender at bekæmpelse af fattigdom og andre berøvelser skal gå hånd i hånd med strategier, der forbedrer sundhed og uddannelse, mindsker uligheden og fremmer økonomisk vækst - alt sammen med øje for klimaændringer og arbejde for at bevare vores oceaner og skove.

Vores bidrag til Verdensmålene

Hos Catalyst er vores mission at påvirke virksomheder og enkeltpersoner positivt gennem teambuilding. Vi tager det skridtet videre. Hver gang nogen deltager i et Catalyst-program donerer vi til et af B1G1s specielt udvalgte high impact-projekter.

B1G1 binder enhver donation og indvirkning, der er skabt til De Forenede Nationers Verdensmål for bæredygtig udvikling. Så ved at give indvirkninger bidrager vi direkte til de 17 bæredygtige udviklingsmål, der hjælper med at bekæmpe fattigdom, mindske ulighed og uretfærdighed og tackle klimaændringer inden 2030.

giving with B1G1

Virksomheder er den vigtigste drivkraft til vores gode verden i dag

At være en del af B1G1 betyder, at vi er en del af bevægelsen, hvor virksomheder mødes for at ændre verden. At give til målene for bæredygtig udvikling giver os en meningsfuld måde at spore vores bidrag til målene for bæredygtig udvikling på. Vi bruger dette som et middel til at vejlede og inspirere til at udvide vores forretning på en positiv måde.

access to clean water

B1G1 – En unik model til at give

Vi anbefaler stærkt, at du tjekker B1G1. I modsætning til traditionelle modeller til at give, hjælper B1G1 små og mellemstore virksomheder med at opnå mere social indflydelse ved at indlejre aktiviteter i deres daglige forretningsdrift til at skabe unikke Giving Stories. Hver forretningstransaktion (og som et resultat, din daglige aktivitet) kan påvirke livene fra så lidt som 1 cent.

UN Sustainable Development Goals

En dydig cirkel

For os hos Catalyst afslutter det en stor 'dydig cirkel': fantastisk spildesign, stor indflydelse på alle deltagere og deres virksomheder og at gøre store ting; sammen med dig.

Vores bidrag til Verdensmålene

B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG


B1G1 SDG