CSR -velgørenhed

Giv tilbage med B1G1 Giving initiativ

Catalysts livslange partnerskab med det globale givende initiativ, Buy1GIVE1, gør det muligt for os at lave en reel forskel for mennesker og lokalsamfund i nød. For hver deltager i et Catalyst teambuildingprogram, giver vi indflydelse til non-profit organisation, B1G1.

Catalyst Global bringer virkelig indflydelse gennem teambuildning. Hos Catalyst tager vi denne indflydelse som ikke kun er ord, ud over det, du kan forvente. Hvis nogen deltager i et Catalyst Global program med en af deres netværkspartnere, når som helst og hvor som helst i verden, giver Catalyst Global et af de specielt udvalgte projekter fra B1G1. Men det stopper ikke der, netværkspartnere, der er medlemmer af B1G1, giver også hver gang de afvikler et program, der er sammensat til at give!

Vi anbefaler at du tjekker B1G1. I modsætning til konventionelle givende modeller, hjælper B1G1 små og mellemstore virksomheder med at opnå mere sociale konsekvenser ved at indlejre givende aktiviteter i deres daglige virksomhedsdrift, som skaber unikke givende historier. Hver virksomhedstransaktion (og som et resultat, af din daglige aktivitet) kan det påvirke liv for så lidt som blot 1 cent.

For os hos Catalyst, fuldender det en stor "god cirkel": fantastisk spildesign, med stor indvirkning på alle deltagere og deres virksomheder, for at lave gode ting sammen med dig.

Vores giving indflydelse