Om Catalyst Global

I 2014 blev 1725 Catalyst teambuilding programmer afviklet med 145,337 deltagere over hele verden. Denne succes kommer fra:

Konsekvent høje standarder i produkter og levering i hele verden

Catalyst Global meget værdsæt kvalitet af deres produkter og den professionelle måde, hvorpå de er solgt og leveret for at imødekomme de unikke behov hos de enkelte klienter. Catalyst Global laver løbende uddannelsesprogrammer for sine netværkspartnere for at sikre at kvaliteten i salg og levering af Catalyst teambuilding programmer opretholdes. Catalyst Team Building Network partnere deler viden og bedste praksis dagligt på et internt forum og mødes årligt på globale konferencer for at mødes ansigt til ansigt.

Global produkt levering

Catalyst Team Building Network er nu den største i verden. Med repræsentanter i mere end 90 lande verden over, har Catalyst lokal viden og ekspertise i din region. Så uanset om du har brug for en række events på tværs af flere regioner, eller en enkelt event et sted i verden, kan Catalyst teambuilding levere det til dig. Catalyst forstår behovene i multinationale organisationer, ved at levere ensartede programmer i hele verden og med verdensomspændende distributions kontorer, udstyr og personale, kan Catalyst sikre at produkter leveres til en konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med standarden.

Innovativ produktudvikling

Catalyst Global skaber innovative og kreative teambuilding produkter gennem omfattende forskning og udvikling. Catalyst Global har en stor interesse i de tendenser i positiv psykologi og vil være meget opmærksomme på afprøvede teknikker for at skabe reelle forandringer i virksomheder og anvende denne videnskab til udviklingen af deres spil. De udforsker konstant, hvordan de kan udnytte teknologien i skabelsen af deres produkter. Med et stadigt voksende produktportefølje, afprøvet og testet teambuilding produkter, Catalyst teambuilding er stolte af deres omfattende vifte af kunder, der regelmæssigt henvende sig til Catalyst at øge dynamikken i deres tam.

Det er derfor, Catalyst teambuilding er det største netværk af sin art der levere de allerbedste i teambuilding produkter på ensartede standarder i hele verden.

Catalyst Team BuildingCatalyst for varig forandring i organisationer over hele verden