Samsung udforsker teamdynamik med Red Alert

Udgivet den 6. maj 2019

Vi havde en samtale med: Ciler ay, HR-Manager, Samsung, Tyrkiet

Hvem deltog i Red Alert teambuilding aktiviteten i dag?

Nye dimittender, seniorstuderende og mennesker der i øjeblikket gør deres PHD.

Hvorfor valgte du Red Alert?

Samsung er i teknologisektoren. Red Alert er et teknologibaseret teambuilding spil med et skræddersyet koncept, som vores deltagere aldrig tidligere har oplevet.

Har du en favorit-funktion i dette spil eller et specifikt spil i det?

Opdage, udforske og generelt hele spændingen i spillet er, hvad jeg kan lide ved det. Det tvinger dig til at tænke og udvide dine problemløsningsfærdigheder. Det hjælper med at udforske teamdynamikken, når vi bevæger os gennem aktiviteterne. Jeg kan godt lide den, hvor du skal finde lande.

Deltager 2

Normalt fokuserer vi på vinderen i holdspil, men i dette spil ved ingen, hvem vinderen er. Vi havde forskellige puslespil arrangementer i kasserne. I vores kasse var der andre spil end der var i kasser hos de andre hold. Det betyder, at du ikke kan sammenligne hvad du laver med de andre hold, så der er ingen konkurrence mellem holdene, men det fører til hele gruppens succes. Sådan lærer vi virkelig at samarbejde og integrere os. Jeg kan rigtig godt lide det!

Deltager 3

Jeg kunne godt lide det, fordi det indeholder forskellige aktiviteter. Meget anderledes end logikken i escape space spillet, alt er i en kasse, og konsekvenserne af dine handlinger fører til forskellige punkter i spillet.

Deltager 4

Jeg kunne også godt lide alle aktiviteterne. Jeg indså, at jeg allerede glædede mig til det næste puslespil, da jeg forsøgte at løse det nuværende puslespil! Tænker... Hvad vil det næste være? Hvad bliver det næste? Der var forskellige aktiviteter relateret til de forskellige menneskers færdigheder i teamet.

Hvad er den besked du kan tage med dig hjem fra Red Alert?

Det er et fantastisk spil, der bringer det ultimative budskab at, "Vi skal altid holde os opdaterede om hvad der sker uden for vores egne mikroopgaver og hold. Vi bør kommunikere med vores konkurrenter og faktisk se det store billede".

Hvad synes du, er det vigtigste du har lært fra Red Alert?

Deltager 3

Det vigtigste jeg lærte af dette spil er teamdynamik og andres individuel styrke. Jeg blev vidne til, at hver enkelt har forskellige færdigheder.. I hvert af de forskellige spil, car forskellige mennesker i stand til at se løsningen. For mig var det den bedste del af dette spil, "Team Work"

Deltager 2

Jeg vil gerne takke udviklingsholdet - jeg havde en fantastisk tid!

Alle casestudier