Hos Catalyst, brænder vi for at give dig den rigtige løsning til dit team og levere enestående teambuilding events, med en utrolig kundeoplevelse.
Om Catalyst Team Building Danmark Header Image

Om Catalyst Team Building Danmark

Ekspertise optager mere end en person - det optager et team. En rigtig godt team! Ligesom et team hjælper vi dig med at opbygge.

Læs mere..
Vores Team Header Image

Vores Team

Vi tror på at levering af en vellykket teambuilding, starter med det team der leverer. Vores folk er nøje udvalgt, højt kvalificeret og omhyggeligt trænet. De brænder for deres arbejde, som manifesterer sig i vores dynamiske events.

Læs mere..
About Catalyst Global Header Image

Om Catalyst Global

Catalyst Global er ophavsmændene til virksomhedernes teambuilding. En prisvindende virksomhed, der blev etableret for over 25 år siden, der bruger styrken af intelligente spil design, til en positiv indflydelse på kulturen i teams med varige resultater.

Læs mere..
Catalyst Team Building Network Header Image

Catalyst Team Building Network

Den største netværk af teambuilding udbydere i over 40 regioner over hele verden. Vi nyder godt af et stærkt fælles formål, vi samarbejder om event levering, salg og marketing strategier, kundehenvisninger og mere. Sammen kan vi levere høj kvalitet teambuilding programmer overalt på kloden.

Læs mere..