Om Catalyst Team Building Danmark Header Image

Ekspertise optager mere end en person - det optager et team. En rigtig godt team! Ligesom et team hjælper vi dig med at opbygge.

Om os

Vores erfarne og professionelle personale, designer og levere inspirerende og udfordrende sjov teambuilding events, der er skræddersyet for at opfylde dine ønskede mål. Vi er stolte af at være original, gennemprøvet og lidenskabelig i vores bestræbelser på at hjælpe dig med at skabe varige organisatoriske forandringer. Vi skiller sig ud fra konkurrenterne, fordi vi altid er på udkig efter nye koncepter og ideer.  Dette er, hvad der førte os til at tage på den eksklusive licens til Catalyst teambulding produkter.

Hvorfor Catalyst?

Catalyst Global er almindeligt kendt som verdens førende inden for innovative teambuilding med repræsentanter i mere end 40 regioner over hele verden.  De skaber og udvikler hele tiden nye teambuilding og motiverende koncepter. Catalyst Global er stolte over vores sans for detaljer, høje krav til levering, omfattende erfaring og en altomfattende portefølje af skræddersyede fra hylden programmer programmer. Og, med et netværk af over 40 af de bedste teambulding virksomheder der er i stand til at levere teambuilding programmer overalt i verden til konsekvent høje standarder.

Arbejde med dig

Vi mener, at stærke team er bygget på et fundament af god ledelse, kommunikation, teamwork og konstruktiv feedback. Vi arbejder sammen med dig for at designe et teambuilding program, der matcher de specifikke behov i dit team.  Vores team har en bred vifte af viden, færdigheder og erfaring. Vi arbejder for at sikre, at hver person i dit team føler sig tilsluttet og fører til større præstation og succes. Dermed garanterer vi, at dit teams erfaringslæring program vil være sjovt, udfordrende, og konstruktiv med varig gavn.  

For at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer bedst til dit teams behov, kontakt os.