The Tree of Life

Et spil med fokus på forandring, mangfoldighed og partnerskab

3 - 4 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
120 - Ubegrænset

Om

The tree of Life er et simulationsspil om forandring, mangfoldighed og partnerskab. Designet til at fremme positiv forandring, tjener det som en innovativ og praktisk måde at kommunikere virksomhedens mission og værdier.

Historien handler om evolution: Spillerne starter som en simpel organisme kaldet LUCA (Last Universal Common Ancestor). LUCA lever i et dynamisk økosystem, hvor alle organismer skal samarbejde for at opretholde systemet og overleve. For at lykkes skal de planlægge en fleksibel strategi og tilpasse sig de mange ændringer i deres dynamiske miljø. Der er mange konkurrerende økosystemer, man kan samarbejde med for at erhverve ressourcer, der er nødvendige for organismens udvikling.

Læringspointer

The Tree of Life er et meget engagerende spil, der skaber en positiv og dynamisk stemning i gruppen. Deltagerne skal lære at arbejde sammen i et konstant skiftende miljø. Da miljøet uventet konstant skifter, skal deltagerne benytte effektiv kommunikation, strategisk tænkning og fleksibel planlægning for optimal ydeevne. Spillet udfordrer ”silo mentalitet” og kræver tværsamarbejde for succes og overlevelse.

Et af kendetegnene ved dette spil er, at det er designet til større grupper af 120+ spillere. Selv med store grupper vil hver deltager være fuldt engageret, mens de spiller og samarbejder.

Related Testimonial

The Tree of Life var effektiv og underholdende for alle deltagere. Den viden, der blev opnået omkring samarbejde, processen med forandring og arbejdsorganisation har bidraget væsentligt til udviklingen af ​​vores medarbejdere.

Monika Tyziniec, HR Business Partner
CompuGroup Medical

Anmod om et tilbud