Swipe Face

Skab energi med vores online energizer

15 - 30 minutter
Indendørs
Konkurrence
4 - Ubegrænset

Om

Hurtigt, sjovt og genialt simpelt – Swipe Face er den perfekte måde at slappe af og engagere dine kollegaer online. Guidet af vores gamemaster, udfordres deltagerene til at indsende en række selfier, fx ”Brølende tiger” og ”Ballonansigt”. Med kun 30 sekunder til at tage hvert foto er tempoet højt, og i slutningen af hver runde giver alle hinanden point ved hjælp af en ”Tinder Swiping”-funktion. Til sidst afsløres den bedste posering, og deltagerne får alle et fælles galleri med fælles minder. Fleksibel og effektiv underholdning der passer til forskellige deltagere antal og med mulighed for at tilpasset indhold .

Læringspointer

Opretholdelse af en inkluderende kultur er afgørende for at fastholde produktiviteten ved online møder. ”Virtuelle energizers” såsom Swipe Face hjælper med at skabe en positivt kultur, hvor alle deltagere føler sig godt tryg og tør udtrykkederes ideer og holdninger Swipe Face bryder isen og overvinder den akavede stilhed, der ofte ses i starten af online møder og konferencer.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud