Revel Music

Motiverende slagtøj workshop

1 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
30 - Ubegrænset

Om

Pisk tromme for et fælles formål og harmonisere den energi og spontanitet af mennesker, der arbejder godt sammen.

Gennem historien og i alle hjørner af verden trommer er blevet brugt til at bringe mennesker sammen i kommunikation, ceremoni , kamp, ​​fest. Der er ingen tvivl magt rytme og percussion at styrke og røre følelser. Det er også klinisk bevist, at trommespil får folk til at føle sig afslappet, forynget og motiveret.

Du kan bringe denne følelse af energi, sammenhold og spontanitet til din konference med Revel Music, en højt effektiv tromle workshop koncentreret i mindre end 60 minutter af positiv og inspirerende hold aktivitet - perfekt, når tid og rum er begrænset. Revel Music er også designet til at finde sted i de vigtigste konferencerum, uden behov for grupperum.

Dine delegerede vil blive givet et valg af trommer og percussion instrumenter fra hele verden. Vores instruktører, der har mange års erfaring i erhvervslivet, introducere de delegerede det grundlæggende i trommespil og undervise i sprog af rytme ved hjælp af ikke-verbal kommunikation teknikker. Når gruppen er i stand til at spille som en og en gruppe rytme er etableret, er musikalske pauser og soloer tilføjet for at øge kompleksiteten og skabe en betagende fælles musikalsk oplevelse. Det er en oplevelse, der vil forene og antænde de delegerede og efterlade dem klar til at tage enhver udfordring.

Revel Musik er en hurtig, forfriskende og økonomisk måde at fokusere og samle et hold til enhver konference eller firmaarrangement .

Læringspointer

Rhythm and percussion empower and stir the emotions while drumming causes people to feel relaxed, rejuvenated and motivated. Revel Music is a quick and invigorating way to focus and unify a team at any conference or company event. It brings a sense of energy, unity and spontaneity to your conference. Revel Music is designed to take place in the main conference room or outside, without the need for breakout rooms.

Related Testimonial

Revel Music var en fantastisk måde at øge deltagernes energi på og fokusere på konferenceindholdet.

Dentsply Sirona

Anmod om et tilbud