CSI Home Office

Løs det mystiske mord på en kendt fodboldspiller

1.5 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

I CSI Home Office glider deltagerne "samme hver for sig" ind i detektivrollen for at opklare en sag fyldt med berømtheder, bestikkelse og magtmisbrug. De mange beviser, herunder avisartikler, videoer og andre spor, præsenteres via en online portal. Holdene håndterer sporene i korte, tidsbestemte cyklusser. I hver cyklus, researcher deltagerne bestemte spor, mødes igen, identificerer mulige motiver, og samler enderne til næste runde. Holdene har 90 minutter til at overveje beviserne og aflevere deres endelige bud.

Læringspointer

CSI Home Office afspejler et virkeligt scenarie, hvor et efterforskningshold skal analysere tilgængelig information og udvikle fund og konklusioner. Det interaktive set-up og informationsmængden kræver, at holdene har en klar strategi, hvor hver enkelt person har specifikke roller og ansvar i vurderingen og assimileringen af beviset. I CSI Home Office integreres brugen af spilelementer, incitamentsmekanik, regelstruktur og feedback-systemer til at motivere folk til at engagere sig, observere deres adfærd, hvilket i sidste ende fører til adfærdsændring. Deltagerne skærper deres eksterne teamfærdigheder, især kritisk tænkning, problemløsning, beslutningstagning i samarbejde og nøjagtigt måling af succes som et hold.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud