The Domino Effect

Holdene skaber et gigantisk flydende domino mester

30 minutter - 1 time
Indendørs og udendørs
Konkurrence
6 - 150

Om

Hvem vil have en mere rolig hånd? Store ideer til kreativitet og innovation? Vil dit team kunne sikre, at hvert element kommer til at arbejde, det kan være en god ide at lave nogle prototyper, før den endelige event! 

Hvert hold får til opgave at at skabe deres helt eget kæmpe Domino mesterværk, hver med deres egne forviklinger og tilpasninger.

Den første del af aktiviteten vil kræve at holdene skal konkurrere om forskellige elementer, der vil indgå i deres domino struktur såsom pærer, bøger, bolde og stifter. Afhængigt af hvordan holdene klarer sig i disse tidlige udfordringer vil afgøre hvor nemme deres sidste opgave bliver.

Når denne indledende konkurrence er slut, får hvert team deres domino og alle de materialer de har optjent, til at bygge et mesterværk. Det gode ved dette er, at hvert stykke af puslespillet tæller, og hvis et lille element skulle svigte, falder det hele fra hinanden.

Domino effekten har en stor debriefing og kan trækkes fra hinanden på en sjov og konstruktiv måde. Det har den ekstra fordel, at det kan afsluttes med en win-win, der sikre at alle hold deltager i den endelige konklusion.

 

Læringspointer

Domino effekten er virkelig sjov og spændende med stærke underliggende teambuilding elementer af kommunikation planlægning og samarbejde.

Domino Effect er et teambuilding spil med dybe læringsresultater, som er nemme at passe ind i hverdagen. Den følgende analyse gør dette spil til en fælles samtale fra fortiden og til en nem måde at lære på.

Karin Taalik
Elektrilevi, Estonia

Anmod om et tilbud