The Big Picture

Kæmpe kunstværk skabt med teamsamarbejde

1 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
12 - Ubegrænset

Om

Her udfordres teamsene i en blanding mellem en  kommunikations opgave og en kunstnerisk udfordring.

I deles i mindre teams. Hvert team får et eller flere  lærreder som de skal færdiggøre i korrekte farver og mønster. De opdager hurtigt at ”det store billede” kræver samarbejde på tværs af teamsene. Det handler om at dele viden,kommunikere og have fokus på den fælles vision.Ligesom i hverdagen.   Seancen afsluttes med en festlig fernisering, hvor alle de mindre lærreder sættes sammen på vores velkrovæg og det endelige kunstværk afsløres til store bifald og gensidig beundring.

Læringspointer

Før aktiviteten, vores grafiske designere hjælpe dig med at skabe et kunstværk, der er reflekterende af dit mål, værdier, mission og vision. Så på dagen, dit team genskabe denne unikke kunstværk i massivt omfang, bogstaveligt talt at skabe en vision for fremtiden. Forhåbning i sit omfang, og med en spektakulær afslører, The Big Picture er virkelig en gylden øjeblik for enhver virksomhed at fejre en fælles vision og være inklusiv med sine medarbejdere.

Siden starten mere end 15 år siden, The Big Picture er blevet finpudset for at sikre flere niveauer af kommunikation mellem holdene. Dette gør det til det perfekte demonstration af, hvordan samarbejdet, netværk og et stort billede fokus kan føre til fremragende resultater. Den skræddersyede mesterværk skabt af dit team fungerer både som en revision værktøj og en påmindelse om læringer fra aktiviteten -. Det kan også installeres tilbage på din arbejdsplads

CSR udbytte

Big Picture er en særdeles populær male teambuidling aktivitet. Udover det overraskende flotte maleri kan aktiviteten bruges som en CSR aktivitet på forskellig vis.  Man kan evt. donere billedet til en børneafdeling på et lokalt hospital eller lign.

Tak for at vende en meget mistænkelig og kynisk skare til en entusiastisk og ophidset flok mennesker. Virkningen af the Big Picture havde på hele virksomheden var helt fantastisk. Folk kan stadig ikke tro på, at de har spillet en rolle i at skabe mesterværket, som nu står i Atrium.

Ericsson

Request a Quote