Team Torque

Konstruere en model bil

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
40 - Ubegrænset

Om

Oplev en eksplosion af energi og kreativitet med denne dynamiske bil tema teambuilding begivenhed. En pakket publikum summer af spænding, ivrigt afventer starten af første løb.

Teams skabe og konstruere deres biler ved at deltage i en række hold udfordringer. De designer og dekorere bannere og reklamemateriale til at støtte og heppe på deres hold.

Så er det tid til løbet. Holdene line op i starten. Når flag fluer, mekanik pumpe luft ind i raketten tvinger bilen ud startlinjen. Den mere lige og sandere kurset jo længere bilerne vil rejse. Vinderen, selvfølgelig, er den bil, der bevæger sig længst ned sporet!

Team Moment er en virkelig spændende begivenhed, der kan tage blive afholdt under middagen eller breakout perioder i løbet af dagen som forberedelse til den endelige løb.

Så start dine motorer. . . . rev op. . . . og gør dig klar til race!

Læringspointer

Holdene skal trække på deres kommunikation, ledelse og projektledelse færdigheder i en række udnyttelsestidspunkter for at få komponenterne til at konstruere deres biler og derefter bygge dem med en begrænset mængde ressourcer inden for en tildelte tid. Kreativitet og innovation er nødvendig for at designe et team slogan og banner.The løb selv er en sjov, energigivende og motiverende motion som forbedrer teamdynamik og løser teams

CSR udbytte

Team Torque er velegnet til CR initiaties. Det har været brugt til at rejse penge til skoler, hospitaler og katastrofehjælp. Forud for begivenheden, kan holdene søge sponsorater til deres biler med provenuet går til den ønskede velgørenhed. I andre tilfælde, hold satse på de vindende biler, med vinderne donere deres gevinster.

Team Torque var elsket af hele vores personale og var en meget integreret del af vores teamudvikling. Jeg håber at planlægge en anden event med dig snart!

Wataniya Telecom

Request a Quote