Sound Crowd

Trådløs hovedtelefon musikalsk aktivitet

5 - 20 minutter
Indendørs
Samarbejde
15 - Ubegrænset

Om

Lyd Crowd er en livlig isbryder, der genererer 100% engagement og får hver deltager bevæger sig, indstik og grinende.

Forestil resultatet fra alle interagere og griner, når de mødes og hilser på hinanden i en helt unik format, hvor ingen verbal kommunikation er nødvendig -. bare ren kropssprog, entusiasme, solidaritet, sjove og smil

Deltagerne er præsenteret med en velvalgt og stimulerende vifte af foreslåede tiltag lige fra at styre en gruppe af husky hunde i en stærk vind at være på røret på en overfyldt metro på en fredag ​​aften eller ser og klapper en storslået fyrværkeri med alle pops bangs ooos og aaas. Da de bevæger sig og blande sig, dine folk opdager der er på samme bølgelængde og obligationer er hurtigt dannet.

Lyd Crowd er specielt designet med et fleksibelt format, som kan skræddersys til enhver gruppe. Spor er skræddersyet til at skabe en oplevelse at spejle eller tilføjer til din konference tema.

Hvorfor Sound Crowd?

Lyd Crowd er en fantastisk eksempel på barrierer bryde ned, som folk er forbundet af lyde og handlinger, og samtidig have deres sædvanlige verbale kommunikation tilsidesættes af hovedtelefonerne. Det er sjovt og tankevækkende, tilføjer energi til enhver konference.

Læringspointer

Imagine the outcome from everyone interacting and laughing as they meet and greet each other in a totally unique format where no verbal communication is necessary - just pure body language, enthusiasm, solidarity, fun and smiles. Sound Crowd is a marvellous example of barriers breaking down as people are linked by sounds and actions while having their usual verbal communications overridden by the headphones. Sound Crowd is fun and thought-provoking, adding energy to any conference.

Det var enormt sjovt. Alle slappede af. Vi samarbejde uden at vi skulle bekymre os om at sige de rigtige ting eller hvilket sprog vi snakkede i! Fik mig til at indse, hvordan musik er det universelle sprog.

Uniplan

Request a Quote