Situation Room

Tag kommandoen og få kontrollen!

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Situation Room er et engagerende teambuilding spil. Holdene bliver guidet via en række videoer for at åbne en serie af låste sagsmapper hvori der er placeret en række udfordringer og ressourcer til at løse en top hemmelig efterforskning af en forbrydelse.

Arrangementet er drevet af videobeskeder, der leveres på bestemte tidspunkter under hele spillet for at replikere statusopdateringer i realtid. En nedtællingstimer giver holdene en indikation af den resterende tid indtil næste opdatering. En mappe, der indeholder låste rum (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) er central for spillet. Hvert låst rum i mappen, giver udfordringer og ressourcer til holdenes videre undersøgelse til at afkode og løse de oplysninger, der skal sendes til "Special Ops" for at stoppe forbrydelsen. En sikker enhed (iPad og Situation Room APP) giver et link til "Special Ops" hvor deltagerne indsender deres resultater undervejs.

Læringspointer

I Situation Room udfordres deltagerne til at tænke strategisk og anvende kreative arbejdsmetoder for at forbinde de rigtige personer og oplysninger på det rigtige tidspunkt. Som følge heraf vil deltagerne udvikle en forståelse og påskønnelse af den vigtige rolle, som tværfunktionel kommunikation spiller i situationsorienteret ledelse og høj ydeevne under pres.

Det engagerende tema og omhyggeligt designet udvalg af udfordringer sikrer fuldt engagement fra alle deltagere og en klar udvikling og forståelse af individuelle styrker og svagheder, holddynamik og kraften i teamwork.

The Situation Room simuleringen oversteg vores forventninger. Det enorme tidspres og behovet for at anvende adrætte arbejdsmåder, udfordrede vores teams evner til at være handlingsfokuseret, mens balanceringshastigheden med nøjagtighed i vurderingen af ​​realtidsinformation. En fantastisk begivenhed.

RB (Reckitt Benckiser)

Anmod om et tilbud