Re-Dub

Manuskript og øve et filmklip

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
10 - Ubegrænset

Om

Screen Test giver jer muligheden for at kommunikere virksomhedens indsatsområder ud via en særdeles involverende og underholdende teamaktivitet. Hvert team får en DVD afspiller og et korfilm klip. Vi har fjernet den originale dialog og det er nu op til teamet med det angivne "tema" at skrive og træne en sammenhængende dialog der følger filmklippet. Aktiviteten kulminerer når deltagerne afspiller klippet med den nye dialog.

Læringspointer

Timing og koordinering er nøglen til perfekt synkronisering. Re-dub er et stærkt team building værktøj til at udforske messaging om kommunikation, værdier og kundeservice. Stærk ledelse er nødvendig for at fuldføre udfordring deadline. Rolle tildeling, kommunikation og fed beslutningstagning er afgørende for succes for begivenheden

Vi brugte spillet Re-Dub til at starte et af vores leder-seminar, og vores dag startede meget succesfuldt. Vi har små tegnefilmklip, og vi har skabt nye scenarier baseret på reelle ledelsessituationer. Resultaterne var cool og humoristisk, og folk blev overrasket: "Er det virkelig min stemme?". Spillet er behageligt intens, roller skal tildeles meget hurtigt, og der er ingen ekstra tid til yderligere diskussioner. Jeg vil helt klart anbefale Catalyst!

Estonian Energy
Jannika Lill

Request a Quote