Puppet Masters

Skabe og manipulere gigantiske marionetter

2 - 3.5 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
15 - Ubegrænset

Om

Breathing liv og sjæl i en bunke af døde ting er umuligt - eller er det? Puppet Masters skaber en hel bunke af sjov, mens det udfordrer teams til intelligent nedbryde et projekt i opnåelige trin.

Har du nogensinde overvejet, hvor mange individuelle tiltag, det tager at gå? Det kræver ekstrem koordinering, som du flytte din vægt fra det ene ben til det andet, engagerende dine hofter, abs, taljen og tilbage for at opretholde balancen.

Du har uden tvivl set 10 meter marionetter på sidelinjen af fodboldkampe og fremsige centrum ved OL. Puppet Masters er din mulighed for at opleve den kreativitet og empati der kræves for at gøre disse giganter synes menneske.

For at lykkes, bliver hvert hold en "nervecenter" styre et utal af bevægelser til wow kolleger med en ubesværet præstation. Puppet Masters er en fuldt inkluderende hold aktivitet, hvor alle har en klar forståelse af deres rolle i det store billede.

Sæt dine teams kommunikation, procesforbedring og Operational Excellence færdigheder på prøve i Puppet Masters. Men det er ikke alle alvorlige teamwork ekstraudstyr! Forestil munterhed som hver deltager tager kontrol over en anden kropsdel ​​og forsøg på at efterligne menneskelige handlinger som at gå, vinke eller blæser et kys.

I finalen, de griner fortsætter som holdene er på marionet udføre en populær dance flytte ligesom Gangnam Style, bringe huset ned.

Læringspointer

Puppet Masters kræver, at alle individer til at blive inddraget i strategi og projektplanlægning både når konstruere marionet og manipulere den. Det kræver opsat teamwork og krystallinsk kommunikation at gøre marionet udføre menneskelige handlinger.

De ting, vi har lært fra dukketeateret, er blevet en vigtig metafor for os til at bringe opmærksomheden tilbage til betydningen af samarbejde og Walk Your Talk holdning til teamet.

British American Tobacco

Request a Quote