Mexican Railway

Konstruer en jernbanelinje og køre et tog

30 minutter - 2 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Nogle gange de simpleste forestillinger er de mest magtfulde.

Denne forrygende isbryder oversætter kooperativ tankegang ind i en livlig breakout session konkurrence og kreative håndværk. Holdene arbejder sammen om at samle en indviklet jernbanesystem for at konkurrere mod hinanden i en test af tidsstyring, opfindsomhed og kommunikation.

Brug materialer som zip bånd og papir stænger, hold arbejder sammen for at konstruere jernbanen, afsnit af §.

efter en hurtig praksis køre, hold køre deres tog til mål ved at samarbejde og synkronisere deres bevægelser. Dette skaber et miljø, hvor hvert medlem arbejder i fællesskab under forsøget på at holde sig foran konkurrenterne. Det er et spil, der forbedrer en række vigtige færdigheder og indfører hurtig tænkning både på det individuelle og gruppeniveau.

Læringspointer

Denne forrygende isbryder oversætter kooperativ tankegang ind i en livlig breakout session konkurrence og kreative håndværk. For at få succes teams trække på deres tidsstyring, opfindsomhed og kommunikationsevner. Mexicanske Railway skaber et miljø, hvor hvert medlem arbejder i fællesskab under forsøget på at holde sig foran konkurrenterne. Det er et spil, der forbedrer en række vigtige færdigheder og indfører hurtig tænkning både på det individuelle og gruppeniveau.

Request a Quote