Integrity

Explore values in a sequence of engaging challenges.

1.5 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence
10 - Ubegrænset

Om

Arbejde febrilsk op til en periode på 100 minutter, der arbejder i hold af 5-8 personer til en kreds af tredimensionale opgaver. Med kun 20 minutter til at løse hver opgave bliver alle kommunikationer, ledelse og teamwork testet til max. I modsætning til almindelige problemløsende øvelser, der er ‘run of the mill’ bryder integritet ny jord ved at indføre en revolutionerende ny spildynamik både holdet og deres "dommer" vil blive bedømt på deres præstationer!

Ved starten af hver opgave kommer en frivillig dommer tilbage fra det udgående team for at overvåge det indkommende team. Når tiden er færdig, bedømmer en dommer teamet efter syv præstationskriterier, og dommeren bedømmes derefter af teamet. Hvert team har også fem 'integritet sten' som de kan uddele til dommere efter eget valg. Efter en blændende rotation af fem fysiske puslespil Giver teams deres samlede resultatlister "integritet sten" og vinderne vil blive annonceret.

Læringspointer

Oplev værdier og en følelse af det rigtige i denne intelligente, udmattende og tankevækkende række af udfordringer. Integritet giver en attraktiv platform for deltagere til at analysere kommunikation, lederskab, udvikle smidige teams og fremhæve individuelle personlighedstræk.

Balancér teamets tænkning på 100 minutter. Den subtile underliggende forretningsmeddelelse, som gradvist afsløres gennem løbet af spillet, og opfordrer deltagere til at se verden ud fra deres kollegers perspektiv, kunder og leverandører.

Integritet giver en sikker kontekst til at styre passende adfærd og udforske virksomhedskultur, skabe proaktive diskussioner og sammenhængende teambeslutninger. Som personlig kvalitet af retfærdighed, er integritet en værdi, som vi alle stræber efter. At have integritet betyder at gøre det rigtige på en pålidelig måde, og er en kritisk værdi for alle fremsynede, fremtidige virksomheder skal omfavne.

CSR udbytte

Det geniale, taktile opgaveudstyr til 'Integritet' er håndlavet på værksteder, der tilbyder lønnet beskæftigelse for mennesker

Request a Quote