Go Team

Interaktiv højteknologisk skattejagt

1 - 4 timer
Udendørs
Konkurrence / Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Installeret på tabletter, Go Team app har en unik opfølgning pil, der hjælper guide teams til deres waypoints. Når medlemmerne frem til deres bestemmelsessted, er GPS-udløst udfordringer udstedt til holdene i form af spørgsmål, spor og billeder, at de vil arbejde sammen om at fuldføre. Opdateringer, feedback og scores holdes i realtid som teams fremskridt gennem deres fantastiske løb. Tilbage derhjemme base, er hvert hold overvåget og kan modtage bonus missioner på centrale punkter i deres eventyr. Den kreative platform henvender sig til alle evner og terræn typer. Go Team deltagerne kan blive udfordret til at tage på travle byer, ru stier, skovområder eller endda vandmasser. The Go Team app kan rumme et vilkårligt antal hold, genererer lige afstande og ruter for hver udfordring; dette undgår fortrængning på følsomme steder, og holder medlemmer væk fra mulige farlige områder.

Ligesom Go Team? Tjek Go Team - Gå Giv hvor holdene kan have det sjovt, engagere og være motiveret samtidig med til Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 - B1G1: Forretning er god.

Læringspointer

Go Team er velkendt for sin evne til at fremme en bedre kommunikation i gruppen, da det fremmer åben kommunikation og diskussion. Det forbedrer forholdet og til gengæld kvaliteten af arbejdet produceret. Go Team motiverer også medarbejderne ved at skabe lige feild hvor alle er fri til at udtrykke deres ideer og meninger og ultimiately motivere dem til at påtage sig nye udfordringer. Go Team tager hold uden for deres normale arbejdsmiljø og opfordrer dem til at tænke kreativt uden for deres normale rutine. Arbejde med andre, som de måske ikke normalt arbejder med pauser ned barrierer og skaber tillid faktorer mellem medarbejdere og inspirerer til kreativitet og nytænkning. Udfordringerne i Go Team ap sikre, at deltagerne udvikler problemløsning færdigheder. Holdene lærer, at fiasko kan føre til succes, da de ændrer den måde, de nærmer en udfordring, tænker rationelt og strategisk for at ændre og forbedre deres proces.

For mere information om Go Team besøgwww.goteam.guru

Deltagerne i go-team eventyret i Sigulda, var i et meget godt humør og overrasket over den meget velforberedte, gennemtænkte og arrangerede event. Alle var i stand til at vælge, hvor meget de ønskede at gå, og hvor meget de ønsker at se fra Sigulda. Køre på soft-bob, var som kirsebær oven på desserten - en perfekt afslutning af en event. Samt præmier - velsmagende honningkager, var helt fantastisk. Alle var fyldt med positive følelser, tilfredse med arrangementet og den meget velforberedte dag. Tak for samarbejdet, og jeg håber bestemt at vi kan samarbejde i fremtiden.

Evija Dreimane
Ernst & Young Baltic

Anmod om et tilbud