FreshBiz

Ændre den måde, du lever livet

2 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Giv dig selv og dit team et komplet opdatering omkring teamwork, innovation, kreativitet, lederskab og mere. FreshBiz spil-baserede workshops er sjove og indsigtsfulde, og ifølge tusinder af vores globale deltagere, det har en varig effekt på, hvordan de skaber muligheder, zoome ud, og skabe smartere partnerskaber.

FreshBiz er et spil, fundamentalt ændrer den måde deltagerne spille deres forretning og liv ved at simulere og derefter øve nye, kreative metoder til iværksætterånd, og problemløsning at nå deres mest vitale mål.

Gennem sin spil-baseret læring, rejse deltagerne gennem spillet på en mission for at vinde, samtidig med at få færdigheder, forståelser og strategier, som ikke kun hjælper dem med at nå målene i spillet, men også for at udmærke sig i deres liv.

Læringspointer

Indblik opnået i løbet af spillet sidste langt ud i fremtiden, som deltagere hævder, at spillet påvirkninger dem for resten af deres liv. Der er forskel mellem forandring og transformation. Arbejder hårdere, gøre noget mindre, bruger mere tid andre, etc. er forandring, mens transformation gennem FreshBiz er hvad flytter din paradigme helt og giver dig mulighed for at spille forretning, relationer, og livet i en helt ny måde.

i FreshBiz spil, er deltagerne udfordres til at overveje deres personlige mønstre, trossystemer og vaner, og om de tjener dem godt. Spillet fungerer på udvikling af tænkning mønstre for at løse forretningsmæssige problemstillinger krævende deltagerne til at generere, identificere og gearing muligheder

Anmod om et tilbud