Flat Out Formula One

Holdene konstruere legemsstore F1 racerbiler

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
16 - Ubegrænset

Om

Giv dig selv og dine kollegaer en unik og uforglemmelig teamudfordring : Formel 1 Challenge. I teams udskærer samler og pimper I en formel 1 bil i fuld størrelse.De enkelte teams måler markerer og udskærer de enkelte elementer. Herefter samles og pimper den imponerende formel 1 bil . Herefter trænes der pitstop. Effektiv teamwork og kommunikation er altafgørende for at vinde den afsluttende Formel 1 Grand Prix, hvor legender vil blive skabt. I frembringer sammen en imponerende og funktionsdygtig formel 1 bil kun lavet af pap. En sjældent set gennemført teambuilding aktivitet der med garanti vækker begejstring blandtalle deltagerne.

Læringspointer

Kun ved at danne sub-teams og arbejder i parallel kan de utrolige kreationer af Flat out F1 opnås. Med en god forståelse af det endelige mål, kan dette komplekse projekt opdeles for at holde hele holdet produktiv og effektiv med alles indsats er afgørende for en vellykket bygge. Der er masser af kreativitet med "alfonseri" af bilerne, og øvelse gør mester som det sidste løb er vundet eller tabt i pit stop.

CSR udbytte

Der er så mange måder, hvorpå du kan bruge Flat Out Formula 1 til at fremme din favorit chairty. Her er et par eksempler:

For nylig Catalyst Team Building Australien, lettet en Fat Out F1 med en CR twist. Forud for begivenheden, valgte alle hold en velgørende organisation. Under aktivitet, teams mærkevarer deres biler med dekorationer betegner deres velgørenhed. Hold derefter kørte for præmiepenge til deres valgte velgørenhed. Alle hold betegnet til deres velgørenhed, om de kom 1. eller sidste! Ved afslutningen af programmet overraskede klienten os ved at fordoble donationer! Imponerende!

Medarbejdere fra US ørken gigant, Sara Lee, deltog i en CSR fokuseret Flat Out F1. De inviterede børn fra en nærliggende institution til at deltage i aktiviteten ved at hjælpe opbygge og dekorere biler. Under den store finale race, blev et barn inviteret til at sidde med chaufføren og race ned sporet! Det er overflødigt at sige børnene havde en fantastisk tid, og Sara Lee elskede det så meget, at de har købt det første sted bilen tager det tilbage til at vise på deres hovedkvarter og doneret penge til børnenes velgørenhed. Børnene underskrev karosseriet med korte "tak" noter og alle deltagernes navne. Vinde! Vinde! for alle.

En anden Catalyst Globalt netværk partner doneret Flat Out F1 til en skole. Børnene fik de uddannelsesmæssige fordele ved denne dynamiske udfordring samtidig rejse penge til deres skole. Forud for begivenheden hvert hold fik til opgave at finde en corporate sponsor for deres F1 racerbil. Tegn bygning stuff til go-getters i deres formative år!

Dine medarbejdere gjorde et fremragende stykke arbejde, for at holde vores F1 Challenge event livlig! Godt arbejde & forsæt med det!

Carrier Transicold

Anmod om et tilbud