Escape the Island

Kan du og dit team overleve længe nok på en øde ø, indtil hjælpen er på vej?

1 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence
4 - Ubegrænset

Om

Deltagerne er strandet på en ø. For at undslippe skal de have kontakt til det passerende skib og sende det et signal. Mens de venter, skal de tilpasse sig livet til øen for at overleve.

Øen er repræsenteret på en tablet, og er opdelt i ni zoner. I hver zone står de over for en række udfordringer, der fokuserer på forskellige aspekter af øernes overlevelse, herunder vand, vejr, førstehjælp, håndværk, signalering og lignende. Elementer skyllet op på kysten vil hjælpe dem med at løse udfordringerne. At fuldføre udfordringerne med succes vil give dem livsvigtige overlevelsesevner.

Deltagerne skal have nok viden om hvert aspekt for at overleve. For meget tid i en zone, og de vil miste tid for at få kendskab til andre overlevelsesteknikker. For lidt tid, og de vil ikke få den vitale viden, de har brug for. Når de forlader en zone, kan de ikke vende tilbage.

Holdene finder ud af navnet på skibet der snart vil passere og hvornår dette sker. De Succesfulde hold signalerer skibet og reddes inden tiden render ud. Holdet med de fleste point erklæres vinderen.

Læringspointer

For at overleve skal deltagerne i mens de er på øen udvikle en strategi over deres ophold. At vide, hvornår man skal flytte til den næste zone, og hvornår man skal blive og kæmpe videre, kræver ultimativ kommunikation og konsensus i alle beslutninger. Deltagerne har det sjovt igennem leg og lærer at arbejde sammen og få viden om ægte overlevelse. Begrænset tid og ressourcer sætter holddynamikken på prøvelser, der udfordrer dem til at lede efter muligheder og alternative tanker.

Hver zone giver adgang til opgaver, der er bestemt til de forskellige holdmedlemmer, så de kan udnytte deres styrker og få den samlede fordel og udbytte af alle på holdets kompetencer. Med kreativ tankegang kan de undslippe øen. Spillet kan være designet til en times-session eller et mere dybtgående holdudviklingsspil, der varer op til 3 timer.

Request a Quote