CSI

Holdene samarbejder i denne sjove mordgåde

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
12 - 300

Om

Crime Solvers International (CSI) bliver hold i detektiver, der skal løse en kompleks forbrydelse. Dette er meget mere end blot en sjov 'mordgåde «, til at lykkes holdene bliver nødt til at arbejde godt sammen for at problem løse en bred vifte af emner, der er indført mod en stadig stigende baggrund af tryk og tid deadlines.

< p> en realistisk kriminalitet scenario er sat til detekteringsmidlerne hold, og de bliver bombarderet med en massiv mængde information, der leveres i en række forskellige metoder. Tapede 999 opkald, gerningssted videoer, filmet mistænkelige interviews, fotografier, obduktionserklæringer, udskrifter, retsmedicinsk bevismateriale og mere alle tjener til at forvirre og vildlede detektiver. Deres opgave er at finkæmme gennem alt dette og i sidste ende fokusere på opgaven med at løse forbrydelsen.

 

Læringspointer

Kommunikation og lytte til hinanden er nøglen til succes som teammedlemmer er taget væk fra deres borde på visse punkter for at modtage vigtig information, som de skal relæ tilbage til deres hold. Realistiske pres introduceres på vejen til at føje til atmosfæren af en rigtig kriminalefterforskning.

Crime Solvers International var originale, mindeværdige og lige så underholdende. Catalyst har vores påskønnelse også fordi de formåede at imødekomme vores gruppes forskelligartede karakter, samtidig med at alle involverede følte sig som en del af holdet.

Mihaela Ionita
Xerox Romania

Request a Quote