Crowning Glory

Forvandel sodavandskapsler til et unikt kunstværk via samarbejde

1 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
30 - Ubegrænset

Om

Deltagene er opdelt i teams, der hver især er ansvarlige for at skabe en del af det endelige kunstværk. Holdene får udleveret en kasse med kapsler og nogle instruktioner, men har ingen idé om, hvordan det endelige kunstværk vil se ud. De skal samarbejde om at anvende kollektiv kreativ tænkning til at designe, konstruere og skabe et mosaik værk med flaskekapsler.

Igennem eventet skal nogle af holdmedlemmerne udføre forskellige udfordinger for at vinde bestemte farver kapsler til at fuldende kunstværket, i mens resten af holdet sammensætter dem på en metalramme for at skabe deres mesterværk. Når tiden er gået vil deltagerne gennemgå en evaluering efterfulgt af afsløringen af mesterværket de via samarbejde har formået at fremstille. Afsløringen af deltagernes fantastiske arbejde er højdepunktet for arrangementet, som vil udlede tordnende bifald og jubel. Det færdige mesterværk kan udstilles i virksomheden som en påmindelse af det fantastiske samarbejde og tillid deltagerne har til hinanden.

Virksomhedens mantra eller brand kan indarbejdes i designet for en mere autentisk oplevelse.
Der er ingen tvivl! Denne opgave vil efterlade jer målløse og med et stort smil på jeres læber.

Læringspointer

Crowning Glory er en praktisk måde at forbedre deltagernes færdigheder på, sætte pris på andre, styre grænser og udvikle et positivt tankegang. Succes kræver, at teams arbejder sammen for at sikre, at der er symmetri mellem sektionerne af illustrationer for at skabe et farverigt og sammenhængende mesterværk.

Effektiv kommunikation og aktiv lytning skaber et støttende miljø, hvor holdmedlemmer udvikler tillid og interagerer for at hjælpe hinanden med at udføre opgaven og fremme hinandens succes. Realiseringen af, at hver person bidrager med deres individuelle talent, styrke og evne vokser som aktiviteten skrider frem.

Ved at tage et skridt tilbage og se det endelige mesterværk giver det deltagerne en velfortjent følelse af sammenhold - deres Crowning Glory!

Request a Quote