Calling The Shots

Teams konkurrere i smagning og blanding

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Kan du fortælle forskellen mellem en Bordeaux, Bourgogne eller Rioja uden at kigge på etiketten? Er du i stand til at identificere en vin lige fra dens antydning af solbær, chokolade, mynte eller stuvet svesker?

Uanset om du anser dig selv en ekspert, eller bare sætte pris på en 'flot dråbe', der bestemmer er for dig . Du vil opdage sproget vin, lære teknikker til at smage og blanding, og derefter sætte dine evner på prøve. Efter en introduktion til en verden af ​​vin af vores eksperter holdene kommer til at prøve alt fra førsteklasses vine til budgettet plonks. Hemmeligheder sommelier er afsløret som deltagerne bliver fortrolige med sproget og smager af vine fra hele verden.

Nu kommer den udfordring. Bind for øjnene, vil holdene blive bedt om at gætte oprindelseslandet, druesort, årgang og pris bånd af et udvalg af vine. Med deres nye færdigheder, vil deltagerne blive forbløffet over deres beføjelser identifikation. De bliver så introduceret til kunsten at blanding og vil skabe deres egen unikke blanding af udsøgte vine. Derefter præsentere deres blanding bruge sproget vin og modtage ekspert vurdering for deres indsats.

det vindende hold bliver belønnet med en vejledning til vin og en vin Master Prisen vil blive givet til den enkelte med den mest unikke tilgang til vin påskønnelse.

 

Læringspointer

Konkurrencedygtige, afslappet og masser af sjov, kalde skud er den perfekte icebreaker eller akkompagnement til en middag eller aften indsamling. Det smager også godt ud!

Anmod om et tilbud