Brand National

Sjov udfordring brandidentitet

2 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence
30 - Ubegrænset

Om

Hæv flaget, synge nationalsangen og skabe landets kostume før den næste revolution!

Et karakteristisk besked, kultur og identitet er afgørende for enhver virksomhed. Dette giver ikke kun et unikt brand for virksomheden, men virker også til at bringe sine folk sammen med en fælles ånd og identitet.

Det samme gælder for nationer. Over tid er de nationale identiteter påvirket af historie, geografi og kultur, og, ligesom virksomheder, de har til at fremme og fejre, hvad der gør dem unikke og specielle.

Brand National er en kreativ og sjov teambuilding øvelse, udforsker spørgsmål om brand og identitet ved at udfordre de delegerede til at skabe et nationalt mærke identitet fra bunden. Først skal de "opfinde" deres lande. For at hjælpe dem hvert hold får et unikt sæt af nationale karakteristika, der vil blive valgt af tilfældig. For eksempel kan de være en kyst nation med et køligt klima, hvor folk er krigere og heste er den hellige dyr. Fra nationale karakteristika som disse holdene visualisere deres nation og udvikle deres nationale brand identitet - et land navn, flag og hymne (i sang og dans), og national kjole. Blanke flag, stof, tilbehør og værktøj kan handles, og købt af holdene.

Arrangementet slutter med en høj energi Eurovision-stil show, hvor hver nation lancerer sin nye identitet i en koreograferet udstyrsstykke med flag, sang, dans og nationaldragt.

 

Læringspointer

Brand National er en fantastisk måde at udforske betydningen af et brand og hvordan dens indflydelse rækker langt ud over virksomhedens logo til adfærden af hver eneste medlem af organisationen.

Anmod om et tilbud