Bot Creation

Få ideer, innover og skab en robot til formålet.

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Bot Creation er en innovativ teambuilding-aktivitet, hvor teams designer og skaber en robot, der er designet til at udføre en specifik opgave fra et utal af tilgængelige komponenter. Holdene får et sæt opgaver både konkurrenceprægede og samarbejdsprægede, som deres robot skal udføre. Holdene designer deres robot, der matcher de tilgængelige komponenter med de krævede færdigheder. De beslutter sig for de relevante motorer, MDF-chassis, chassisafdækninger, elektriske og elektroniske dele til deres robot. Når robotten er bygget, afprøver holdet robotten for at vurdere, om den med succes kan udføre opgaven. Holdene mødes for at observere kreationerne fra andre hold og se deres succes med at gøre det muligt for deres robotter at blive en succes.

Læringspointer

Bot Creation udvikler færdigheder inden for diskussion, planlægning og beslutningstagning, da hvert hold arbejder med at udvikle deres robot. Kreativ tænkning og ressourcestyring kommer i spil, når hold adskiller deres robot til den udpegede opgave. Gennem skabelsen og derefter forsøg, lærer holdene at bruge designlogik til at forbedre robottens grundlæggende egenskaber. Den sidste robot tilbage er et vidnesbyrd om succesrig innovation, kreativitet og mest af alt effektiv teamdynamik.

Related Testimonial

Bot Creation handler om nuet - robotteknik, gruppens dynamik, kommunikation og til hvert trin, måtte vi identificere hinandens styrker. Jeg nød det virkelig.

Fernando Santos
Wheaton

Anmod om et tilbud