Beat the Box

Europas Forste Transportable Escpapegame

1.5 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
15 - Ubegrænset

Om

Vi er stolte af at kunne præsentere MOBILEQUEST der blev udviklet for at bruge vores erfaringerne og Know how fra udvikling af vores populære “LIVE ESCAPE GAMES” og skabe en variation der er fleksibel og mobil. Udfordringen starter med en gådefuld krypteret video besked der briefer deltagerne. Nu har deltagerne 90 minutter til at bryde den overordnede kode igennem en perlerække af gåder og opgaver der hver især åbner den ene gådekasse efter den anden . For at vinde spillet skal den endelige kode indtastes i den elektroniske låseenhed inden tiden rinder ud. For at lykkedes med udfordringen vil det kræve at hele teamet arbejder engageret og kreativt.

Opgaverne er ikke nemme hvilket bare gøre engagementet større når koderne knækkes. Med vores Mobilequest Live Escape Game kommer vi over hele landet og kan klare grupper med helt op til 200 deltagere.

 

Læringspointer

En gennemtænkt strategi, god organisation samt effektivt teamwork danner grundlaget for dette teambuilding spil ligesom i hverdagen. Øvelsen starter med rolige drøftelser i de enkelte teams og ender i et potporri af lyde, farver og kampbrøl når deltagerne finder ud af de kun kan lykkedes ved at dele viden og samarbejde på tværs. Nyd synet af dine kollegaer I sammenhænge du ikke normalt ser dem og med et engagement og humør, der sikre en succesfuldt arrangement hver gang. Teambuilding aktiviteten kan tilpasses forskellige indsatsområder.

Teambygningsaktiviteter arrangeret af Agency ŪPAS,der repræsenterer Catalyst Global, er fantastiske og innovative forretningssimuleringer, der gnister af kreativitet, stærkt samarbejde og engagement i teamet. Det fylder deltagerne med positiv adrenalin og skaber en perfekt måde at have det sjovt på, men også aktiviteterne har stort potentiale til at blive brugt som værdifulde læringsredskaber, der giver rig indsigt i teamets adfærd og kan være en del af en teams udviklingsplan for at øge præstationen. Vil helt klart anbefale at prøve Beat the Box, "Bean Around the World" og "Domino Effect" teambildung programmer.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Request a Quote