Velgørenhed

Virksomhedernes sociale ansvar hjælper både modtagere og givere

social responsibility giving back

At give som en gruppe, giver mulighed for større indflydelse end hvis man giver alene. Langsigtet forbindelse kan dannes med modtagende organisationer, non-profit, community eller social. Giving er kraftfuld for den person der giver, lige så meget som for modtageren. Forskning viser, at folk nyder godt ved at give både følelsesmæssigt og fysisk og frivilligt arbejde. Social forbindelse hjælper med at omdanne generøs adfærd til positive følelser for giveren. At give som en gruppe i stedet for som individ, fører til større lykke for giveren. Øget medarbejdertilfredshed berører direkte engagement og effektivt arbejde. Mange personer, der har deltaget i sådanne programmer, fortsætter med at deltage i disse programmer eller udvikle en vane med at give, der giver kraftfulde positive effekter, som følge af at give.

Når medarbejderne deltager i et organiseret give program, der normalt er en proces med læring og engagement som en gruppe. Forskning viser, at velstrukturerede give- og frivilligt arbejde programmer, kan give afkast til virksomhederne ved at reducere uddannelses- og udviklingsomkostningerne.

Catalyst har flere aktiviteter af en række effektive teambuilding resultater med det ekstra resultat af kollektive giving. Vores forbindelse med det sociale giving netværk B1G1 giver dig mulighed for at vælge et udvalg af projekter, som du skal give til. Alternativt kan man vælge en lokal velgørenhedsorganisation eller non-profit organisation og involvere medarbejdere i at beslutte, hvad der skal bidrages til. Tag et kig på disse fleksible teambuilding aktiviteter og udnyt kraften til at give for dit team.


Tag et kig på vores udvalg af relaterede teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning? Leder du efter noget andet?

Kontakt os

Related Case Studies