CSR Teambuilding

Gør en forskel, øge bevidstheden og demonstrer dine virksomhedsværdier

corporate social responsibility

Virksomhedernes sociale ansvar, CSR, er en organisations initiativ til at vurdere og styre virksomhedens indvirkning på miljømæssigt og socialt velbefindende. Catalyst teambuilding produkter er designet til at hjælpe virksomheder, der omfavner ansvar for deres virksomheds handlinger, opmuntrer til en positiv indvirkning på miljøet og fremme socialt gode

Catalyst Global har virkelig en positiv indvirkning på teambuilding. Hos Catalyst, tager vi den indvirkning ud over at det blot er ord og ud over det, du måske forventer. Catalyst Globals livstidspartnerskab med Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 (eller B1G1) giver os mulighed for at gøre en reel forskel for folk, vi måske aldrig kommer til at møde. B1G1 er en social virksomhed og en non-profit organisation med det formål at skabe en verden fuld af donationer. Hver gang nogen steder i verden deltager nogen i et Catalyst Global-program med en af sine netværkspartnere, giver Catalyst Global til en af B1G1's specielt udvalgt række af yderst effektive projekter. Men det stopper ikke der, netværkspartnere, der er medlem af B1G1, give også hver gang der afvikles et program der forbinder det at give!

Vi anbefaler, at du tjekker B1G1. I modsætning til traditionelle donation modeller, B1G1 hjælpe små og mellemstore virksomheder at opnå større sociale konsekvenser ved at indlejre aktiviteter i deres daglige forretningsprocesser for at skabe unikke historier. Hver virksomhedstransaktion (og som et resultat, af din daglige aktivitet) kan det påvirke liv for så lidt som blot 1 cent.. For os hos Catalyst, fuldender det en stor "god cirkel": fantastisk spildesign, med stor indvirkning på alle deltagere og deres virksomheder, for at lave gode ting sammen med dig.

De fleste Catalyst teambuilding programmer kan designes til at arbejde med din foretrukne velgørenhed, sociale eller miljømæssige projekt og/eller NGO, så du aktivt kan deltage i aktioner, der fremmer socialt trivsel og andre, der har en positiv indvirkning på miljøet. Her er nogle specielt designet til netop denne opgave.


Tag et kig på vores udvalg af relaterede teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning? Leder du efter noget andet?

Kontakt os

Related Case Studies