Samarbejde

Den bevidste beslutning om at dele relevant information og ressourcer for at hjælpe andre.

three people cooperating to create a dragons head in Catalyst teambuilding activity Dragons Squad

Samarbejde er vigtigt i netværk, hvor enkeltpersoner deler relevant information og ressourcer til at understøtte hinandens mål, snarere end et fælles mål. Noget nyt kan opnås gennem dette, men det stammer fra den enkelte, ikke fra et kollektivt samarbejde.

Samarbejde er udveksling af relevante oplysninger og ressourcer, når arbejdet blev delt mellem mennesker, så hver person er ansvarlig for løsningen af et bestemt aspekt af den overordnede opgave. I en teamsituation, hvor enkeltpersoner udfører separate opgaver, samarbejde er valget mellem at udveksle relevante oplysninger og ressourcer for at hjælpe andre. Hvis der er mange team, der arbejder på adskilte opgaver for en overordnet opgave, kan holdene vælge at dele ideer og materialer for at hjælpe et andet team med at fuldføre deres opgave.

Teambuilding aktiviteter skaber et gunstigt miljø for folk til at genkende og værdsætte deres egne og kollegers styrker. Erfaringsbaseret læring spil simulere samarbejdsscenarier, hvor alle medlemmer af et team skal realisere deres egne styrker og engagere sig i en sjov og afslappet situation. Deltagerne vidner om, at de afspejler teambuilding erfaring når de i fremtiden går sammen i et rigtigt projekt på arbejdspladsen.

Her er et udvalg af programmer specielt udvalgt til samarbejde. Kan ikke finde hvad du leder efter? Kontakt os vi er mere end glade for at skræddersy et kooperativ teambuilding program til din gruppes behov.

Tag et kig på vores udvalg af relaterede teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning? Leder du efter noget andet?

Kontakt os