Catalyst Global Conference Brighton 2013

Catalyst Teambuilding Conference - Go Global!

Udgivet den 15. dec. 2013 af Mark Davenport

60 af verdens førende teambuilding eksperter mødes i Brighton, til den toårige Catalyst Global konference.

Hvad foregår der så der? Uafhængig teambuilding virksomhedsnetværk, deler nye ideer og tale åbent med hinanden !!! Men, er det nu også rigtigt?

Ja, det er det nu! Catalyst Global international teambuilding konference, er en platform for ligesindede virksomheder, hvor du kan lytte, dele erfaringer, samarbejde, v誡e kreativ og i sidste ende, drage fordel af den delte viden.

Vi er meget stolte over at have skabt et tillidsfuldt miljø, et live event, der gør det muligt for teambuilding fagfolk, at netværke og udveksle bedste praksis med andre ligesindede individer fra hele verden.

Her er hvad nogle af vores partnere, har tænkt over de sidste 2 dage:

Alle gutterne gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde med at sætte konferencen sammen og lave en fantastisk atmosfære i Brighton. Blandingen af præsenterede sessioner og networking tid, fungerede perfekt efter min opfattelse – og jeg ved, at det var en kæmpe indsats fra jer alle, for at kunne gøre det så vellykket.

David Powell, Asia Ability

Tak til dig og hele banden for en sådan himmelsk produktion i sidste måned! Gee, nu jeg se, hvorfor vores kunder forlader konferencer med en sådan klarhed og motivation

Kate Kaiser, Catalyst Events, USA

Jeg er stadig imponeret af alle udfordringerne, det var rigtig sjovt og meget søde mennesker jeg mødte. I de sidste 13 år, har jeg aldrig været samlet med så mange eksperter og trods min skøre dagsorden, alle mine events tilbage i Brasilien var fantastiske, på grund af alt den energi jeg fik fra konferencen.

Elves Costa, Conquistar, Brazil

Selv om der nu er gået en uge, føler vi os stadig begejstret over de ting, der skete på konferencen. Galina og jeg vil gerne takke dig endnu en gang, for alt den energi og din sunde iver for at udvikle forretningen og det globale netværk af alle Catalyst mennesker. Vi sætter stor pris Catalyst Global værdi, for at blive på toppen og udvikle teambuilding programmer, og imødekomme nye kundernes forventninger og de udfordringer, der står foran de team, der skal levere dem. Atmosfæren ved at dele og alt det sjove var fantastisk!

Iliyana Dimitrova, Gea Events, Bulgarien

Hvis du er en del af et uafhængigt teambulding virksomhed og ønsker at forstå mere om fordelene ved at tilslutte dig Catalyst community, så...

klik her

Mark Davenport

Head of Business Development

Responsible for identifying new partner prospects and facilitating their acquisition into the Catalyst Global network

Alle netværksnyheder