Catalyst Euro Zone 2016 London

Catalyst Global - Euro Zone 2016

Udgivet den 9. jul. 2016 af Mark Davenport

Den 07-08 juli 2016 medlemmer af Catalyst Team Building Network i Europa, samles i Brighton for deres toårige europæiske konference 2016. Konferencen samlede 40 af verdens bedste teambuilding hoveder fra hele Europa og Storbritannien, herunder Irland, Letland, Litauen, Frankrig, Tyskland, Rumænien, Finland, Tjekkiet, Israel, Danmark, Portugal, Østrig, Malta, Storbritannien og Slovenien

Catalyst Global administrerende direktør, Guy Baker startede Euro Zone 2016 ved imponere publikum med oplysninger om koncernens stærke resultater over de seneste 12 måneder. Derefter, benytter han Go Team – Go Engage tablet baseret app, deltagerne valgte diskussionsemner herunder Salg: Førende med hvordan, bliver man indflydelsesrige,målretning gentage virksomhed, læring og udvikling, markedsføring og produktinnovation. 

Et centralt tema for konferencen var Corporate Social Responsibility og kraften i at give. Siden deltagelsen af initiativet B1G1 globale var for 8 måneder siden i slutningen af 2015, Catalyst Global Network har allerede lavet 225,549 B1G1 påvirkninger! Johnny Machiels, fra Event Masters i Belgien talte om den utrolige virkning, B1G1 havde på deres team og deres kunder. Gruppen drøftede måder, hvorpå de kunne fastholde magt ved at give endnu mere i deres virksomheder og deltage i et aktiv spil i den nye version af Go Team – Go Give. Teams ventured ud i Brighton Lanes for at fuldføre en række udfordringer med de succesfulde aktions, der medfører konsekvenser for B1G1 årsager! Win-Win!

I slutningen af den første dag, de delegerede slappede af med en øl eller et glas vin, de deltog i høj energi tablet baseret aktivitet Push It! ledet af energiske MC, Ramses Van Ryssen. Det er igennem tablet baseret teambuilding aktivitet Push It! I denne høj energi, helt medrivende table-top aktivitet kæmpede teams mod hinanden ved at udfylde en række tankespil og fysiske team udfordringer.

Deling og samarbejde fortsatte over middag og drikkevarer på The Tempest på Brighton Beach i fejringen af Oran Masterton fra Team Building Irlands fødselsdag!

Dag 2 startede med en session med titlen “Detaljer gør forskellen” med indsigtsfulde præsentationer på 10 nøgleprodukter. Hvert produkt blev præsenteret ved en bestemt partner, hvis opmærksomhed på detaljer i salget og leveringen havde ført til populariteten af dette produkt i deres marked. Gæstetaler, Andy Fieldhouse fra Biz Group UAE, efterfulgte op på at dele sine kyndige indsigt på at målrette gentage virksomhed med gruppen.

Efter frokosten de europæiske netværkspartnere deltager i et demonstration spil af den magtfulde erfaringslæring værktøj baseret omkring ledelse og det populære tema klatring på Mount Everest, ‘Peak Performance’. 

Networking fortsatte længe efter den formelle dagsorden konferencen var kommet til en tæt og fortsætter online med entusiasme og begejstring på vores netværk forum. Deltagerne konkluderede, at de havde en fantastisk tid på at dele, at de planlægger at mødes mere regelmæssigt! Lederne hos Catalyst Global er glade for at fortsætte læring og samarbejde deling, når de mødes med team fra Asien & Oceanien på Asia Zone 2016 i Kota Kinabalu i oktober,.

Det var så inspirerende og virkelig en fantastisk tid. Jeg har fået en masse nye ideer og inspiration til produktudvikling og salg og fået nogle svar på mine spørgsmål for nogle specifikke produkter. Jeg er virkelig stolt over at være en partner med alle jer, som jeg og alle andre gør så stort stykke arbejde i jeres lande. Det var så fantastisk at høre dine alle historier om dine selskaber, dit salg og dine oplevelser.  

Dace Stipniece, Lettisk landechef

Tak til alle for den varme velkomst og den åbenhed I viste ved at hjælpe mig med at komme ind i Catalyst verden;) Jeg havde en sjov og god tid i Brighton,Jeg lærte en masse om de produkter, din bedste praksis og nogle initiativer jeg ikke engang var klar over ... tak igen, du er en ægte mester, avanceret community, og jeg er så stolt af at være en del af teamet!    

Monica Dymacz-Kaczmar, administrerende direktør, Exprofesso, Polen

Som altid, lærte jeg så meget over et par dage, og da jeg kørte hjem igen, kunne jeg mærke hvor stærk vores fantastiske netværk er. Masser af nye kontakter og forhåbentlig nogle muligheder for at følge. Så meget energi i rummet, dejligt at høre den lidenskab, at alle har deres brand og deres folk!

Oran Masterton, Creator of Opportunities, Xtreme.ie

Vi lærte en masse og blev imponeret af andre medlemmer af community. Alt fra organisationen til de enkelte taler var stort og godt forvaltet. Jeg taler for mig selv–genklangen hos mig er på et meget personligt plan. Menneskerne fra andre europæiske lande var ekstraordinære samt forvaltningen af Catalyst Global.   I har alle gør et fantastisk stykke arbejde – bliv ved med det!   Vi håber at se dig måske på en eksotisk destination..! 

Nikola Havlova, Event Manager, Maxin Prague 

Mark Davenport

Head of Business Development

Responsible for identifying new partner prospects and facilitating their acquisition into the Catalyst Global network

Alle netværksnyheder