Catalyst America Zone Florida

Catalyst Global America Zone 2014

Udgivet den 18. sep. 2014 af Mark Davenport

Catalyst Global America Zone 2014 conference, er en platform for ligesindede virksomheder, ptvs af de amerikanske regioner af Catalyst community, hvor du kan lytte, dele erfaringer, samarbejde, ve kreativ og i sidste ende, drage fordel af den delte viden.

America Zone conference, blev afholdt i Orlando, Florida. Konference samlede en gruppe talentfulde Catalyst Global licenserede partnere fra det amerikanske kontinent, herunder Canada, USA, Brasilien og Curacao.

I en af de centrale sessioner, udforsker og diskutere gruppen deres forskellige tilgange til salg og marketing. Alle partnere bidrager både med fysiske og digitale marketingmaterialer til gennemlæsning og diskussion.

Eftermiddagen blev brugt til at analysere specifikke Catalyst Globale produkter. Især var der en fuldt samlet "Rat Trap" i rummet !! Go Team og dets brede anvendelsemulighed blev også præsenteret og diskuteret.

Americas Zone er virkelig den nye grænse, fuld af kæmpe potentiale. Med et modent marked i nord og et hurtigt ekspanderende marked i syd, var America Zone 2014 en fantastisk tid, til at dele ekspertise og ideer, som bringer Catalyst Global gruppen endnu tættere sammen. Der var også partnere uden for Amerikas grænser, især Tim Shepley fra BlueHat UK hvis erfaring og videndeling blev værdsat af alle.

Efter arrangementet, viste Sharon Fischer fra Catalyst Global licenseret partner Play with a Purpose til Catalyst Global direktørerne,  Guy Baker & Mark Davenport, Wekiva River-systemet i kajak

Inspireret?Catalyst Global direktørerne mødtes med Tim Shepley fra BlueHat UK, kl 23 for at nyde midnat kajaksejlads! Administrerende direktør, Guy Baker siger om oplevelsen: "Det var en mærkelig tid, at foretage kajaksejlads på. Men i Florida Luminescence i vandet forårsaget af mikroskopiske plankton resulterer i et undersøisk fyrværkeri. Vi vendte tilbage til hotellet kl. 02:00

Billeder: Højdepunkter fra Catalyst Global America Zone 2015 Conference

Mark Davenport

Head of Business Development

Responsible for identifying new partner prospects and facilitating their acquisition into the Catalyst Global network

Alle netværksnyheder