go team canada

Go Team er nu lanceret i Canada

Udgivet den 28. aug. 2017 af Alexandra Pett

Højteknologisk skattejagt er landet i Canada! Catalyst Global har indgået et samarbejde med teambuilding specialister fra Eventology om at levere Go Team tablet trails på tværs af Canada

Det er meget spændende tider, Canadisk teambuilding er på vej gennem en overgangsperiode og Eventology der fører an med en bred vifte af teambuilding udfordringer og belønning & anerkendelse programmer.

Vi bringer et nyt perspektiv til teambuilding events i Canada og er en del af Catalyst Global netværk, som hjælper os med at bevare vores banebrydende position. Go Team er et meget fleksibelt teambuilding platform med utrolig stor støtte fra Catalyst Global teamet. Min event besætning allerede designe tabletbaserede trails i Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal og Calgary

Når Go Team er fuldt lanceret, vil vi introducere flere unikke Catalyst Teambuilding koncepter til markedet, tilbyder en omfattende portefølje af konference-energizer, motiverende spil og interaktive virksomheds-simuleringer”

Alexandre Petit - Eventologist

For at finde ud af mere om Canadas førende teambuilding leverandør, kan du besøge

Alexandra Pett

Founding Director, Eventology, Canada

The founding director of Eventology Canada with Specialities in event management, creative event design and training strategy.

Alle netværksnyheder