Catalyst Network
catalyst team building slovenia

Teambuilding Academija

Region: Slovenien, Østrig

Nøgle personer: Dani Polajnar

www.catalystteambuilding.at

Teambuilding Academija har en eksklusiv Catalyst licens til Østrig og Slovenien. Deres centrale europæiske holdning giver dem mulighed for at tilbyde omkostningseffektive teambuilding arrangementer, i Hungry, Kroatien og Italien.

Teambuilding Academy (TBA) er en organisation der er dedikeret til at fremme kvalitet teambuilding programmer i Balkan-staterne. TBA arbejder inden for forberedelse, mådehold, tilrettelæggelse og gennemførelse af teambuilding programmer. De organiserer også teambuilding events, business seminarer og konferencer tema foruden forskning og rådgivning på teamwork.

I planlægningen og gennemførelsen af alle holdets aktiviteter, Teambuilding Academy efterleve vores kunders behov og mål, samt ved strukturen og kendetegn for de enkelte hold. Alle disse elementer gør hvert program unik. Et professionelt team af certificerede team building trænere og en pålidelig supportteam aktivere Team Building Academy til konsekvent at levere den højeste kvalitet team aktiviteter.

I 2011 TBA modtaget den prestigefyldte 'Constantinus Slovenien' prisen fra Chamber of Management Consulting Slovenien (ZMCS) baseret på succesen af deres rådgivende »forarbejdning« projekt for velkendte global virksomhed. Constantinus Slovenien er prisen for "bedste rådgivende projekt« og blev tildelt for første gang i 2011 som en del af de internationalt anerkendte awards 'Constantinus International '. TBA blev valgt på grundlag af deres rådgivning og implementering til forvaltning og vejledning af bløde faktorer under sammenlægning af tre separate afdelinger hver i forskellige lande.

For mere information om team-building aktiviteter, icebreakers, konference energisers og interaktive virksomhedsspil i Ljubljana, Wien, Venedig, Milano, Prag, Rom og Zagreb kontakt info@tba.si