Catalyst Network
catalyst team building new zealand

Team Up Events

Region: New Zealand

Nøgle personer Stu Robertson

www.catalystteambuilding.co.nz

Med et motto der siger "Udfordre, Inspire og Opnå", Team Up Events tilbyder en bred vifte af virksomheds- og Community Event serviceydelser i hele New Zealand.

Ved at teste de traditionelle måder at tænke på, udfordrer Team Up Events forskellige teams.  Ved at fremhæve potentialet i teamwork, inspirerer Team Up Events forskellige teams. Team Up Events tilskynder teams til at arbejde sammen for at realisere succes.

Team Up Events arbejde personligt med deres kunder for at designe og levere begivenheder, som overstiger deres forventninger. De har til formål at give deltagerne en forståelse og værdsættelse af deres individuelle betydning og kollektive værdi til organisationen gennem inspirerende samvær, sammenhold og teamwork.

Team Up Events gennem en innovativ tilgang og faglige og personlige kunderelationer aspirerer til at blive anerkendt som den førende i teambuilding industrien i New Zealand. Team Up Events altid placere deres kunders behov som altafgørende, leverer events, der fokuserer på kvalitet og medpersonligt præg.

Team Up Events er forpligtet til at være upfront og gennemsigtig fra salg, levere igennem til eftersalgsservice - der er ingen skjulte overraskelser. Personalet hos Team Up Events tror på at have det sjovt og bære deres smittende positiv holdning til deltagerne.

Team Up Events er forpligtet til at vedtage en ny praksis og en gennemgang nuværende praksis.  Denne tilgang har ført til at deltage i Catalyst teambuilding netværk gør det muligt at dele, samarbejde og innovere med andre team virksomheder over hele kloden.