Catalyst Network
catalyst switzerland

Catalyst Switzerland

Region: Schweiz

Nøgle personer Katerina Georgieva, Victor Sabev

www.catalystteambuilding.ch

Catalyst Switzerland er beliggende i Verbier og tilbyder en bred vifte af teambuilding aktiviteter, forretningsspil og konference energisers i hele Schweiz.

Catalyst Switzerland designer firmaarrangementer, der inspirerer, motiverer og udvikler teams. Deres arrangementer er skræddersyet til specifikke organisatoriske krav til virksomheder, Destination Management virksomheder og event virksomheder. Catalyst Switzerland arbejder personligt med deres kunder for at skabe og levere programmer, der passer til deres unikke behov og skræddersyede situation, herunder personaleudvikling, forandringsledelse, netværk, strategisk planlægning, kommunikation, procesforbedring, kundeforvaltning eller CSR. De har til formål at engagere alle deltagere og til at skabe en forståelse og værdsættelse af den enkeltes betydning og kollektive værdi til organisationen.

" Catalyst Switzerland erfaringer vil forene dit team og bringe de forretningsmæssige værdier til live. Vores arrangementer er en fin balance mellem sjov og den utrolige magt af erfaringsbaseret læring. Vi lever vores værdier hver dag. Vi mener, at dette giver os en kultur af succes, som vi bringer til alle de virksomheder, vi arbejder med."

 

Katerina Georgieva, CEO (Creative Event Organizer)

Hvis du er på udkig efter hjælp til at designe en teambuilding aktivitet, event m.v. så skal du tage en snak med holdet bag Catalyst Switzerland.