Catalyst Network
catalyst team building georgia

Grata DMC

Region: Georgien

Nøgle personer Irma Kodua

www.catalystteambuilding.ge

Gata DMC er en førende destination administrationsselskab i regionen Georgien. De har etableret kontorer i Georgien, Aserbajdsjan og Polen. Grata DMC anvende deres mange års erfaring i at organisere internationale og lokale virksomheder og private arrangementer, og deres ry for exceptionel kundeservice til at levere Catalyst Global team byggeprodukter.

Grata betyder velkommen.  Denne imødekommende holdning ligger i hjertet af Grata DMC filosofi. Deres effektive og erfarne team er godt udstyret til at levere unikke og uforglemmelige teambuilding erfaringer.  Grata DMC er stolte af deres store erfaring og stolte som arbejder tæt sammen med deres kunder til at vælge den rigtige teambuilding aktivitet for at skabe varige resultater. Kundetilfredshed er deres højeste prioritet. 

The Grata team består af en gruppe af meget talentfulde fagfolk, der har omfattende erfaring inden for event management og teambuilding industri.  Med deres velkendt grad af professionalisme og den omfattende portefølje af Catalyst team building produkter, Grata DMC godt rustet til at levere en unik teambuilding oplevelse hver gang - uanset om store eller små - sikre hver erfaring er mindeværdig og varig.