Catalyst Network
counselage catalyst nepal

Counselage

Region: Nepal

Nøgle personer Ichhya Malla, Anwesh KC

www.catalystteambuilding.np

Counselage blev grundlagt i 2012, og er Nepals førende træningsvirksomhed, og eksklusive licenshaver for Catalyst teambuilding aktiviteter i Nepal.

Hos Counselage mener vi, at en glad klient er en succesfuld klient. Vores vision er at hjælpe nationale og internationale organisationer med at nå deres mål gennem løbende strategisk organisationsudvikling. Vi tilbyder skræddersyede organisatoriske udviklingsløsninger til virksomheder i hele Nepal. Vores træningsprogrammer udføres af erfarne undervisere, der tager en holistisk tilgang til udvikling af krop, sind og ånd. Vores teamudvikling og værdiorienterede træningsprogrammer er specielt designet til at transformere organisationer ved at forbedre deres medarbejderes færdigheder.

Vores mission er at fremme individuelle talenter til at skabe en række globalt talentfulde fagfolk. Vi tilbyder uddannelsesmæssige løsninger til medarbejdere og studerende på forskellige uddannelsesinstitutioner i Nepal, som giver dem adgang til de nyeste uddannelsesmæssige teknologier og pædagoger.

At Counselage er vi konstant på udkig efter at forbedre vores serviceydelser til vores kunder. Vi ved, at vores partnerskab med Catalyst tilføjer enorm værdi til vores teambuilding workshops. Siden vores start, har vi troet på erfaringsbaseret læring og derfor er det centralt element i alle vores træning arrangementer.