Catalyst Network
eagles catalyst france

Catalyst France

Region: Frankrig

Nøgle personer Guy Bergeaud

www.catalystteambuilding.fr

Baseret i Paris, Catalyst Frankrig er den eneste licenshaver til at levere Catalyst team building aktiviteter og konference arrangementer i Frankrig. Med en lang historie og ry for fremragende levering tilbyder vi vores kunder en team oplevelse, de kan stole på.

Vores legende virksomheds simuleringer, icebreakers og tema spil giver professionelle team mulighed for at forbedre og træne sammen med et mål: at forbedre team præstation. Vi skaber intelligente erfaringsbaseret uddannelse platforme til at opdage effektive arbejdsprocesser adfærd og udforske dine forretningsmæssige problemstillinger.

Vores originale og markante programmer er ideelle alle typer af arrangementer uanset deres størrelse: seminarer, kongresser, møder, konferencer og gallamiddage.

Musik, Kreativitet, Interaktion, Discovery, drama, og bæredygtig udvikling er den generiske rammer for vores unikke blanding Teambuilding øvelser.

Kombinere Catalyst konference events med vores egen coaching og uddannelse ekspertise giver kraftfulde læring og afkast af investeringer for bred base af blue chip kunder.

Vi er helt mobil og kan levere i den nordlige og sydlige del af Frankrig for grupper på ti til flere tusinde deltagere. Catalyst Frankrig er fleksible og kan tilpasses til dine specifikke behov og anmodninger.

Catalyst Frankrig drives af Eagles Flight Frankrig.